фото zagittya.com.ua

У п'ятницю, 19 червня, у Києві пройшла нарада керівників політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ». Його учасники прийняли одноголосне рішення: політична сила, усі її регіональні організації візьмуть найактивнішу участь у місцевих виборах, проведення яких заплановане на 25 жовтня 2020 року, і "розраховують на перемогу в більшості областей і міст України".

Як повідомляє прес-служба політсили, учасники наради сформували передвиборчий штаб – його очолили співголова партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабинович і голова виконкому ОПЗЖ Сергій Льовочкін. В цей же день відбулася і перша загальнонаціональна нарада керівників виборчих штабів на майбутніх місцевих виборах.

У нараді взяли участь співголови партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабинович і Юрій Бойко, голова політичної і стратегічної ради партії Віктор Медведчук, голова виконкому партії Сергій Льовочкін і понад 50 керівників місцевих штабів партії з усіх регіонів України.

Відео дня

«Ми бачимо сьогодні катастрофічну кризову ситуацію в країні та регіонах, нездатність влади вирішувати нагальні проблеми країни і суспільства, ми бачимо тяжке життя і невдоволення людей. Влада не справляється з викликами, що стоять сьогодні перед країною: немає миру, зростають тарифи, погіршується соціальне становище людей – країна все глибше занурюється в соціальну та економічну кризу», – йдеться в прийнятій на нараді заяві ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ, опублікованій на офіційному сайті політсили.

«Змінити цей згубний курс, повернути реальну владу місцевому самоврядуванню – таким ми бачимо своє завдання. Повернути в Україну мир, об'єднати країну і забезпечити людям гідне життя – ОПЗЖ готова і може. У партії є для цього чітка антикризова програма, а головне – люди, які не бояться, вміють працювати, готові взяти на себе відповідальність за розвиток кожного регіону України», – йдеться в заяві.