На чиновників склали протоколи / facebook.com/president.gov.ua

Правоохоронці склали адміністративні протоколи за фактом порушення карантинних обмежень президентом Володимиром Зеленським та кількома чиновниками під час відвідування кафе у Хмельницькому.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

У відомстві пояснюють, що всупереч карантинним обмеженням щодо діяльності кафе (окрім терас), власник закладу відновив роботу, а відтак обслуговував відвідувачів. 

Відео дня

Читайте також"Все пройшло гуд": головний санлікар прокоментував похід із Зеленським до кафе під час карантину

"У результаті проведеної перевірки, поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) на власника кафе та відвідувачів, зокрема – президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу президента України Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голову Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета та Хмельницького міського голову Олександра Симчишина", - йдеться у повідомленні.

Матеріали щодо них будуть направляти на розгляд суду. У МВС нагадали, що порушення правил карантину тягне за собою накладення штрафу на громадян – від 17 до 34 тисяч гривень.

Раніше сьогодні Зеленський повідомив, що йому виписали штраф за відвідування кафе у Хмельницькому під час карантину.