Стефанчук зазначив, що у п’ятницю наприкінці засідання в залі ВР лишається не більше 20 депутатів \ фото УНІАН

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук висловив незадоволення тим, що у п’ятницю наприкінці пленарного засідання в сесійній залі залишається не більше 20 народних депутатів.

Читайте такожВерховна Рада схвалила законопроект про реформування військкоматів

Як передає кореспондент УНІАН, перед закриттям сьогоднішнього засідання він сказав: “Із сумом вже котрий тиждень поспіль у п’ятницю дивлюся на цей зал”.

Відео дня

За словами Стефанчука, “це не той підхід і не те раціональне використання часу, державних бюджетних ресурсів і просто уваги глядачів, які повинна демонструвати Верховна Рада”.

“Надзвичайно прикро, що максимум 10-20 народних депутатів знаходять необхідність послухати, які проблеми сьогодні реально є”, - сказав Стефанчук (УНІАН: по п’ятницях наприкінці засідання розглядається розділ “Різне”, коли народні депутати можуть виступати з будь-яких питань).

Він звернувся до тих народних депутатів, які є небайдужими і “кожну п’ятницю знаходяться тут (у сесійній залі - УНІАН) і потім разом маленькою компанією махають фотографу для того, щоб їх сфотографували, що вони знаходяться в цьому місці (по п’ятницях склалась традиція, коли невелика кількість депутатів, які залишаються в залі, фотографуватися біля трибуни - УНІАН)”.

Стефанчук наголосив на необхідності внесення змін до Регламенту ВР в частині “Різне”.

Новини по темі: