Комітет Ради підтримав продовження воєнного стану та мобілізації в Україні / фото УНІАН

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримав президентські проекти законів про продовження воєнного стану та мобілізація в Україні. Документи пропонують продовжити військовий режим на 90 днів.

Про це повідомив народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі.

"Комітет ВРУ з питань нацбезпеки, оборони і розвідки підтримав в цілому законопроекти (#7664) про продовження дії воєнного стану і (#7665) загальної мобілізації на 90 діб", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Тепер законопроекти мають внести на голосування в український парламент.

Як раніше повідомляв УНІАН, 12 серпня президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради проекти законів про продовження терміну дії воєнного стану та загальної мобілізації. Воєнний стан і мобілізація в Україні будуть продовжені на 90 діб - з 23 серпня до 21 листопада.

Востаннє дію воєнного стану в Україні було продовжено на 90 діб - до 23 серпня. На період дії воєнного стану чоловікам-громадянам України віком від 18 до 60 років обмежено виїзд за межі країни. Також обмежується свобода пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства. Встановлюється комендантська година.

Вас також можуть зацікавити новини: