Зеленський висловився про роботу Степанова / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський не має претензій до роботи Максима Степанова на посаді міністра охорони здоров'я і не вірить, що МОЗ закупив костюми біологічного захисту для медиків за завищеними цінами.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави заявив сьогодні на зустрічі з журналістами в резиденції Залісся під Києвом.

Коментуючи інформацію про те, що МОЗ нібито закупив костюми біологічного захисту для українських медиків, Зеленський сказав: "Ви дійсно вірите, що Степанов щось закупив?...давайте побачимо тоді якість виробника і таке інше. Степанов не міг цього зробити".

Відео дня

Читайте такожПрем'єр дорікнув Степанову затримкою виплат медикам, у розмову втрутився Аваков

"Довгий час ми сваримося зі Степановим, нормально, конструктивно, через те, що МОЗ бюрократично настільки складний і неповороткий, що він не може нормально нічого швидко закупати. І так було багато-багато років, тому все купували ми - Офіс президента, у нас був фонд", - зазначив глава держави.

"Зараз усі як на пожежі - усі борються. Чесно скажу, ніхто з нас, і Степанов ще не може добігти до структурних змін в МОЗ. Тому що він щодня щось там робить. І так кожне міністерство через COVID. Ми так домовилися, що цей Кабмін витримає в тому складі, в якому він є, поки ми не побачимо презентацію кожного міністерства. І так як всі займаються коронавірусом і нічим іншим, просто немає в людей часу презентувати, хоча там все готово. Ми чекаємо один чи два тижні. За два тижні вони мають презентувати всю модель, про яку ми говорили, всі кроки, що вони збираються робити, і коли", - додав Зеленський.