У понеділок, 7 вересня, «низка крупних підприємців від Партії регіонів» звернеться до суду з позовом до міністра соціальної політики та праці Людмили ДЕНІСОВОЇ «за образу їх честі та гідності».

Як передає кореспондент УНІАН, про це в інтерв’ю журналістам заявила народний депутат від Партії регіонів Ганна ГЕРМАН.

За її словами, також фракція ПР вимагатиме відставки Л.ДЕНІСОВОЇ.

Відео дня

Г.ГЕРМАН нагадала, що Л.ДЕНІСОВА заявила про те, що власники підприємств, які є членами Партії регіонів, не виплачують заробітну плату робітникам своїх підприємств. За її словами, на вимогу Партії регіонів назвати прізвища підприємців, які не виплачують зарплат з тим, щоб негайно відреагувати, «пані ДЕНІСОВА не знайшлася, що сказати у відповідь і зазначила, що не так важливо називати прізвища».

Г.ГЕРМАН наголосила, що Партія регіонів вважає «такий крок міністра уряду ТИМОШЕНКО звичайним чорним піаром і спробою очорнити Партію регіонів та її підприємців».

Г.ГЕРМАН стверджує, що «на підприємствах, які належать «регіоналам», найвищі в Україні зарплати і платяться вони день в день».

«Якщо пані ДЕНІСОВА не знає таких фактів (невиплат зарплат – УНІАН), а просто вигадує їх, то вона повинна відповідати за свої слова», - додала народний депутат.

Як повідомляв УНІАН, 1 вересня міністр праці та соціальної політики Л.ДЕНІСОВА провела брифінг, під час якого спростувала заяви Партії регіонів щодо можливості підвищення мінімальних зарплат і пенсій у 2009 р.

«Я пропоную роботодавцям спершу заплатити по зарплатних боргах, які в них є перед працівниками. А це понад 1 млрд. грн.», - зазначила міністр.