Хлопчик - онук обласного депутата від «Єдиної Росії» / скріншот

У Вологді Російської Федерації учень другого класу школи №3 під час уроку почав погрожувати своєму однокласнику, а потім своїй вчительці, пообіцявши «зламати їй голову».

Відео зі шкільних камер спостереження опублікувало видання Newsvo.

На кадрах хлопчик, одягнений у кадетську форму, спочатку підійшов до однокласника за першою партою і замахнувся кулаком зі словами: «Голову зламаю!».

Читайте також"Майбутній депутат": російський хлопчик на гойдалках на тлі палаючого будинку став новим інтернет-мемом (відео)

Після того, як педагог спробувала втихомирити його словами, другокласник підійшов до жінки та почав погрожувати, що і їй «зламає голову», після чого вдарив її по руці.

У відповідь викладачка заявила, що «навіть руки бруднити об нього не буде». Після цього дитина трохи заспокоїлася і пішла на своє місце.

Один з батьків розповів інтернет-газеті, що цей учень постійно влаштовує подібні сцени, б'ється, ображає дітей та дорослих. Рішення поставити в класі камери за власні гроші взяли батьки інших учнів, щоб довести неадекватну поведінку дитини.

Видання зазначає, що хлопчик - онук обласного депутата від «Єдиної Росії» в обласних законодавчих зборах, директор школи - член міської Думи і також знаходиться в цій партії.

На думку батьків, саме це причина того, що керівництво навчального закладу ніяк не реагує на їхні скарги.

Як повідомляв УНІАН, одинадцятикласники школи № 74 Владивостоку Російської Федерації влаштували флешмоб у БДСМ-костюмах в школі з нагоди закінчення школи.