У РФ чоловік вирішив розібратися з ненависними кредиторами, відрубавши їм "життєво важливі" органи / pxhere.com

В Петербурзі (Росія) затримали 48-річного місцевого жителя, який напав з сокирою на офіс кредитної компанії, двоє потерпілих з тяжкими пораненнями госпіталізовані.

Читайте такожЗатримано підозрюваного у вбивстві секс-блогерши у Москві

Про це повідомила прес-служба регіонального управління СК Росії. За даними слідства, вранці 30 липня чоловік завдав двом співробітникам офісу кілька ударів сокирою в область життєво-важливих органів. Після чого втік. По гарячих слідах підозрюваного вдалося затримати.

Відео дня

Щодо петербуржця порушено кримінальну справу про замах на вбивство двох і більше осіб. Вирішується питання про його арешт.

Підозрюваного звуть Олександр Скрипкін, він не має судимостей, повідомляє «Фонтанка.ру». За даними видання, він прийшов у бізнес-центр «Лідер» на площі Конституції, піднявся на четвертий поверх в офіс компанії «БКС» з сокирою і ножем, щоб висловити претензії до якості наданих йому послуг. Через 20 хвилин переговорів Скрипкін накинувся на гендиректора 33-річного Павла Чепеленка і вдарив його декілька разів сокирою. Потім відвідувач поранив ще одного співробітника. За словами очевидців, в офісі багато крові. Гендиректор отримав важкі рубані рани, його і другого потерпілого госпіталізували. За непідтвердженими даними, один з них помер дорогою до лікарні.

Компанія «БКС» створена Чепеленком в листопаді 2018 року для надання консультаційних послуг з питань фінансового посередництва. Він сам відомий в інтернеті як трейдер. Його фірма маскується під іншу компанію, яка також працює у фінансовій сфері - «Брокер Кредит Сервіс» (БКС). «Хлопці, які сидять на площі Конституції в бізнес-центрі "Лідер", просто копіюють нашу діяльність», - повідомили «Фонтанці» в «Брокер Кредит Сервіс».

За попередніми даними, Скрипкін вбивство не планував, а вчинив напад на емоціях. Передбачається, що він передав професійним трейдерам «БКС» свої заощадження, щоб примножити капітал, але, мабуть, зазнав невдачі і розорився. Компанія також видає кредити під заставу нерухомості.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Борисполі чоловік зарубав свого товариша по чарці сокирою і закопав його у себе на городі.