Гуф не знав про місцеві вибори в Москві / Instagram/therealguf

Російський репер Гуф (Олексій Долматов) вибачився перед прихильниками за кліп на підтримку московського мера і видалив його з YouTube.

Відеозвернення виконавця опубліковано в Instagram ввечері 10 вересня.

Читайте такожПутіна загнобили в мережі за жарт про Росію, секс і японців (відео)

Відео дня

Кліп із Тіматі (Тимуром Юнусовим) "Москва" вийшов 7 вересня до Дня міста. У пісні, зокрема, були рядки: «Не хожу на митинги и не втираю дичь" и "Хлопну бургер за здоровье Собянина".

Відео протягом кількох днів набрало мільйон дизлайків, оскільки вийшло напередодні виборів у Московський парламент.

У свою чергу, Долматов заявив, що не знав про вибори: "*** буду, я не знав, що у нас вибори мера були". За його словами, у запис кліпу він "вписався на ентузіазмі", а його "розвели" і "трохи поюзали". Гуф стверджує, що нічого не заробив на записі, і додав, що може відмовитися від співробітництва з Тіматі.

"Я реально вибачаюсь перед вами. І я дуже гордий за ту молодь, яка у нас є і яка розбирається у політиці та шукає якесь світле майбутнє. Я просто не в курсі, живу і радію життю", – сказав він.

Як повідомляв УНІАН, правляча російська партія "Единая Россия" втрачає місця у Московській міськдумі. Згідно з опитуванням в неділю, "Единая Россия" забрала 28 мандатів. Водночас самовисуванці зайняли 26 місць у столичному парламенті.