REUTERS

Після ініціатив про зняття обмежень щодо кількості президентських термінів президент РФ Володимир Путін сьогодні виступить у Держдумі.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це спікер Держдуми В'ячеслав Володін повідомив журналістам.

Читайте такожРубль на колінах: росіяни вишикувалися в черги біля обмінників (відео)

Відео дня

«Поінформував президента Путіна про обговорення, що відбулося в Державній думі. Президент Путін прийняв рішення прибути в Держдуму і виступити перед депутатами після третьої годин дня», - сказав Володін.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 10 березня, депутат Держдуми Валентина Терешкова запропонувала зняти обмеження на кількість президентських термінів і дозволити Путіну знову обиратися на цю посаду.

Раніше депутат Держдуми від партії влади «Єдина Росія» Олександр Карелін заявив, що внесе до другого читання законопроекту про зміну конституції РФ поправку про дострокові парламентські вибори. Володін заявив, що поправку буде розглянуто 10 березня.

Крім того, лідер ЛДПР Володимир Жириновський запропонував провести дострокові вибори до Держдуми 20 вересня, а також дати Держраді повноваження обирати президента РФ з декількох запропонованих кандидатур і використати цю процедуру на наступних виборах глави держави у 2024 році.