Ілюстрація REUTERS

У російському місті Вилюйську Якутській області 52-річний чоловік загинув, спробувавши втекти з обсерватора, куди його помістили через підозру на зараження коронавірусом.

Читайте такожУ Москві соцпрацівники кинули на лавочці вмирати жінку з підозрою на пневмонію (відео)Як пише «Сноб», чоловік намагався вилізти через вікно третього поверху, але зірвався і розбився. Це була не перша його спроба до втечі. До обсерватору його помістили тому, що він контактував з жінкою, у якої підтвердилося зараження. У нього самого тести були негативні, 21 квітня його мали виписати.

Інцидент стався у ніч на 21 квітня. Спочатку, 16 квітня, чоловік поступив у хірургічне відділення Вилюйської ЦРЛ з ножовим пораненням. Раніше він неодноразово був судимий, зловживав алкоголем, не працював.

Відео дня

У лікарні він міг контактувати з 61-річною жінкою, зараженою коронавірусом, тож його помістили в карантин. З 16 квітня він двічі намагався втекти, але його ловила охорона. Вночі 21 квітня він намагався спуститися з третього поверху, по зв'язаних шторах.

Раніше УНІАН писав, що в Росії протестують проти режиму самоізоляції.