Володимир Путін / фото REUTERS

У Білорусі біля літака з Олександром Лукашенком зустрічався не президент РФ Володимир Путін, а його двійник.  

Таку думку висловив екс-співробітник КДБ і розвідки РФ Сергій Жирнов, зазначивши, що Путін - параноїк.

"Путін сам не буде їсти якийсь хліб на чужій землі невідомо звідки. Значить, або це двійник приземлився, а Путін у цей час виходив з іншого трапа і тихо, спокійно на радянських "Жигулях" 30-річної давності їхав кудись у резиденцію. А ось двійник спілкувався з Лукашенком, цілувався з ним, обіймався та інше". - зазначив Жирнов.

Він упевнений, що з Путіним "щось не те".

"Путін, який Макрона садив за сім метрів від себе і змушував людей здавати кал і чекати два тижні перш, ніж до нього підійти... А тут він з усіма обіймається і літає куди завгодно. Впевненості, що це справжній Путін, немає. Або якщо це справжній Путін, то у нього щось відбувається зовсім не те. До речі, помітно, що у нього відбувається щось не те".

Двійники Путіна: що повідомлялося

Як зазначав начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, президент Росії Володимир Путін використовує щонайменше трьох двійників. Для більшої схожості з главою Кремля їм зробили пластичні операції.

Також раніше повідомлялося, що у мережі часто ходять чутки про те, що президент Росії Володимир Путін помер або серйозно хворий і панічно боїться смерті, а тому на зустрічі зі світовими лідерами їздять його двійники. При аналізі зовнішності двійників Путіна стають помітні зміни на обличчі, в ході і навіть зрості.