Туристки знялися у купальниках в горах та нарвалися на критику місцевих / скріншот

На Кавказі місцеві жителі Карачаєво-Черкеської Республіки обурилися поведінкою групи туристок, які позували у горах практично без одягу. Вони вважають, що це ображає їхні почуття та є проявом неповаги до місцевого менталітету.

Про це пише Telegram-канал Mash Gor, публікуючи один з відзнятих роликів та реакцію користувачів у мережі на "голі" зйомки.

"Борці з голими тілами заявили, що власники готелів повинні проводити бесіди з постояльцями і розповідати їм, що можна, а чого не можна робити на Кавказі", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гості курорту виклали в Instagram фото "хто в купальнику, а хто топлес зі спини".

Читайте такожКадри "голої" фотосесії в Дубаї виставили на аукціонУ підсумку кадри швидко розлетілися у місцевих пабліках, де дівчат жорстко розкритикували. Особливо дісталося моделі, яка поділилася фото у купальнику та папасі з підписом: "Жаркий Домбай":

"Чоловіча папаха на голій жінці, не ганьбіть головний убір", "Трасу сплутала", "Безсовісні дівчата", "Чому деякі люди, приїжджаючи у гості, поводяться огидно?", "Хто вам дозволив голяка кататися у горах!?", "Це що за бардак?".

На Кавказі облаяли туристок, які знялися напівголими у горах / скріншот t.me/mash_gor

Раніше повідомлялося, як минулого року розгорівся скандал через зйомки оголених моделей на балконі хмарочоса у Дубаї.

Вас також можуть зацікавити новини: