Медведєв усе мріє, що Росії вдасться захопити Київ / фото ua.depositphotos.com

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв все ще марить захопленням української столиці. І якщо путінській армії це не під силу, колишній президент РФ вирішив це "візуалізувати" за допомогою фотошопу.

У так званий "день Росії", який країна-терорист святкує сьогодні, Медведєв у своєму Телеграм-каналі опублікував відфотошоплене фото Майдану Незалежності у Києві, на якому домалював російський прапор. Він написав:

"Майдан Незалежності. Скоро – площадь России".

Відео дня
Медведєв 'візуалізує' захоплення Києва - в РНБО йому хочуть передати одну річ (фото)

На таку витівку путініста вже відреагував секретар РНБО Олексій Данілов, він закликав передати екс-президенту Росії гамівну сорочку.

"Попросив колег із відділу психологічного кризового менеджменту передати Медведєву, заразом "привітати" з днем тимчасово існуючої Росії", - написав він й додав у свій пост знімок гамівної сорочки.

Медведєв 'візуалізує' захоплення Києва - в РНБО йому хочуть передати одну річ (фото)

Плани Росії захопити Київ 

На початку повномасштабного вторгнення лунали заяви, що РФ "візьме Київ за три дні". Але всі спроби виявилися провальними. Путінські військові зазнають колосальних втрат на українському полі бою.

Навесні 2022 року рашистів вдалося зупинити на підступах до столиці - величезна колона так і не потрапила в місто.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти під час вторгнення в Україну взяли із собою парадну форму: думали, що пройдуть урочистим парадом Хрещатиком.

Вас також можуть зацікавити новини: