Фото Путіна обговорюють у мережі / скріншот

Довкола президента РФ Володимира Путіна не вщухають чутки - і щодо його стану здоров'я, й щодо наявності двійників, які їздять до анексованого Криму та окупованого Маріуполя.

Цього разу приводом для обговорення кривавого кремлівського диктатора стало фото з церкви, де на його шиї побачили рашистську мітку Z. На це звернув увагу журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі.

"Ой, а що це у Володі? Здається, я зрозумів, звідки взялася Z", - написав журналіст й показав фото Путіна, на якому на шиї видно рашистський символ.

Відео дня

Позначка на тілі диктатора нагадує шрам або глибоку складку, вона розташована рівно посередині шиї та за дивним збігом обставин нагадує Z-свастику, якою хизуються всюди прихильники режиму Кремля. Під цим символом російська військова техніка розпочинала повномасштабне вторгнення до України.

Стан здоров'я Путіна та його двійники

Низка ЗМІ писала, що стан здоров'я російського диктатора Володимира Путіна значно погіршився. На кадрах з офіційних зустрічей і виступів видно, як Путін тримається за стіл для опори, стукає неконтрольовано ногами та невпевнено ступає. Йому "приписують" онкозахворювання.

Так, в українській розвідці впевнені, що Путін хворий на рак. На початку січня 2023 року очільник ГУР Буданов висловив надію на швидку смерть кремлівського диктатора ще до закінчення війни.

Також Буданов заявляв, що російський диктатор активно використовує двійників.

Вас також можуть зацікавити новини: