У Росії під колесами вантажівки вибухнув квадрокоптер / ілюстративне фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

У РФ стався ще один вибуховий інцидент, пов'язаний з дронами, - у неділю, 23 липня, в районі села Тюшево Рязанської області на дорозі КамАЗ наїхав на безпілотник, і пролунав вибух.

У результаті вибуху задні колеса вантажівки були пошкоджені, повідомляє Telegram-канал Baza. За відомостями каналу, за кермом був 62-річний Олександр. Недалеко від місця вибуху чоловік приблизно за 20 метрів від КамАЗу він побачив ще два дрони.

"За попередніми даними, це були квадрокоптери, які були виготовлені кустарним способом. Поліція шукає причетних до запуску", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

ЗМІ писали, що у Рязанській області 20 липня аеродром атакували кустарні квадрокоптери.

Вранці 24 числа стало відомо, що Москва була атакована безпілотниками - в столиці РФ лунали постріли й вибухи. Пізніше з'явилася інформація, що одна із залізних "пташок" впала недалеко від Фрунзенської набережної, на якій розташована будівля російського Міноборони.

За відомостями очевидців, унаслідок атаки дронами в Москві на Комсомольському проспекті розбиті вітрини, пошкоджено багато вікон в будинках, а також пошкодження отримав дах однієї споруди. Місцева влада стверджує, що ніхто не постраждав.

Вас також можуть зацікавити новини: