'По коліна в багнюці, у г*вні': Пригожин заявив, що син Пєскова воював у 'Вагнері'

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин відзначився "сенсаційною" заявою - син прес-секретаря РФ Дмитра Пєскова нібито був його найманцем. За версією Пригожина, Микола Пєсков нібито був артилеристом.

Як повідомляє Телеграм-канал "База", "простим артилеристом" Пєскова-молодшого нібито віддав особисто його батько.

"Зі всіх моїх знайомих (вперше про це скажу) одна людина - Д.С. Пєсков, який свого часу прославився закінченим лібералом, свого сина відправив, прийшов і сказав - "забери його простим артилеристом". Відпрацював абсолютно нормально, по коліно у багнюці, у г*вні на "Урагані", - розповів Пригожин.

Відео дня

При цьому він не став розповідати, чи воював Пєсков-молодший в Україні, наприклад у Бахмуті, який окупантам не по зубах ще з літа.

Син Пєскова ухилявся від мобілізації

Новини про кар'єру у "Вагнері" Миколи Пєскова більш ніж дивують, оскільки восени минулого року моратники російського опозиціонера Олексія Навального подзвонили йому і від імені воєнкома запросили підійти на огляд до військкомату. Втім Пєсков-молодший відмовився.

"Якщо ви знаєте, що я пан Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там знаходився. Я буду це вирішувати на іншому рівні. Мені треба зрозуміти взагалі, що відбувається і які у мене є права. Завтра щоб мене забрали - повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає - але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я кажу вам про політичні певні нюанси", - відповів "воєнкому" Микола.

Вас також можуть зацікавити новини: