Недовіра до Путіна серед росіян зростає, впевнений експерт / фото REUTERS

Невдача, поразки на фронті, нездатність Росії перемогти у розв'язаній проти України війні налаштовують росіян проти кремлівського диктатора Володимира Путіна, певен політтехнолог Аббас Галлямов.

"Атаки на російські рубежі і територію, які стали вже звичними, якраз є дуже видимим, наочним підтвердженням того, що динаміка війни для російської влади негативна. Почалося все з "Київ за три дні", а тепер переходимо у "героїчну" оборону. Це і є головна обставина, яка штовхає людей в опозиційність", - заявив він.

На думку експерта, підпали військкоматів в Росії - це у достатній мірі радикальні акції.

"Те, що люди в Росії не вбивають один одного на вулицях, не свідчить ні про що. Щоб революція зайшла у таку гарячу фразу, коли поліцію на ліхтарях почнуть вішати, це такий сценарій, який, як мені здається, ніким зараз не розглядається", - сказав Галлямов.

У РФ жахаються втратами на війні - що повідомлялося

Як писав УНІАН, Кремль приховує втрати армії на війні в Україні. Російські правозахисники, які виступають проти військових дій, розуміють, що реальні цифри колосальних втрат в РФ стануть відомі нескоро.

"Є журналісти, які за допомогою відкритих джерел, за допомогою відстеження похорону і публічних некрологів в регіональних ЗМІ якось підраховують цифри, але ця цифра репрезентативна, вона не говорить про загальну кількість жертв. Ми не знаємо, скільки людей гине на війні, ми не знаємо, яка кількість не доставляється назад в Росію, яка кількість загиблих просто зникає, виявляється всіма забута", - зазначив прес-секретар Фонду "Йдіть лісом" Іван Чувіляєв.

Вас також можуть зацікавити новини: