У Росії дружина вчинила самосуд над коханкою чоловіка / фото krsk.kp.ru

У російському селищі Тура Красноярського краю жінка влаштувала самосуд над 17-річною школяркою, з якою їй зраджував чоловік.

Читайте такожКолишня коханка російського історика-вбивці розповіла, як він погрожував її "понівечити та закопати"Як пише КП, вона разом з подругами вивезла дівчинку в ліс і знущалася з неї.

Зазначається, що чоловік познайомився з дівчиною-підлітком, коли тій було 15. У молодих людей закрутився роман, який припинився на наступний рік. Однак через деякий час вони знову зійшлися. У цей момент дружина росіянина і викрила його в зраді, побачивши листування.

Відео дня

Під приводом передачі посилки рідні в інше селище школярку вивезли в ліс.

"Просила вибачення перед ними стоячи, лежачи, сидячи. Погоджувалася на все, щоб не чіпали. Вони просто познущатися вирішили. Кайф ловили", - розповіла школярка.

За словами підлітка, її роздягли до трусів і продовжили знущатися. Однак дорогою проїхала машина, освітила ліс фарами, і жінки злякалися. Тоді вони відвезли її в селище, але з машини випустили тільки ввечері.

Попри те, що школярка писала заяву в поліцію на своїх викрадачок, правоохоронці відповіли, що складу злочину немає. У результаті кримінальну справу порушили проти її коханого за частиною 1 статті 134 КК РФ («Статеві зносини з особою, яка не досягла 16-річного віку, вчинене особою, яка досягла 18-річного віку»). Тепер йому загрожує позбавлення волі до чотирьох років.

Вас також можуть зацікавити новини