На сайті опубліковані три фото порнографічного змісту, порнорозповідь і відео, де чоловік та жінка танцюють сальсу / фото ua.depositphotos.com

У Росії в підручниках з англійської мови для 6 класу виявилося посилання на порносайт.

Як повідомляє "Фонтанка", посилання розміщено в розділі "Who are you?", тобто "Хто ти?" і веде воно на односторінковий англомовний сайт під назвою "Кращий телефонний номер для куколд-сексу". Судячи з вигляду, сайт було створено давно, проте доменне ім'я все ж хтось оплачує.

На сайті опубліковано три фото порнографічного змісту, порнорозповідь на тему куколд-сексу і відео, де чоловік та жінка танцюють сальсу.

Відео дня

При цьому, згідно з інтернет-архівами, раніше цю адресу орендували інші сайти. Зокрема, у 2001 році портал було присвячено "Національній спортивній конференції геїв", що відбувалася в Бостоні.

Читайте такожПорносайт викупив домен закритого відеохостингу, після чого порно з'явилося на сайтах провідних американських ЗМІПідручник видано накладом 70 тисяч примірників, однак це лише видання 2014 року. Посилання також зустрічається у виданні 2008 року, тираж якого склав 50 тисяч книг. Крім того, існують електронні версії підручника, хоча в них посилання видно не дуже чітко.

Однак в електронній версії 2022 року, яку можна купити на сайті видавництва "Просвещение", що й друкувало підручники, посилання вже немає. При цьому в російських магазинах спокійно продаються видання 2021 року з посиланням.

У видавництві коментар щодо ситуації пообіцяли сформулювати та надати журналістам ввечері 13 вересня.

Раніше в українському підручнику української мови за 10 клас для загальноосвітніх шкіл виявили посилання на порносайт. Замість веб-сторінки міста Новомиргорода учні потрапляли на сайт із забороненим контентом.

Вас також можуть зацікавити новини: