Російські солдати сплять прямо на підлозі залізничної станції / фото golubschool.ru

Російських військових із Таманської і Кантемирівської дивізії, яких привезли до кордону з Україною, кинули на станції Долбіно Бєлгородської області.

Як повідомили в Асоціації зі сприяння захисту прав військовослужбовців і призовників - "Комітет солдатських матерів", там зібралося понад 100 російських солдатів, серед яких строковики і контрактники.

Російських солдатів путінський режим не забезпечив їжею і водою / фото golubschool.ru

Російські солдати штабелями сплять на кахельній підлозі сільської залізничної станції вже понад 5 днів, їх не забезпечили сухпайками і водою, тому вони харчуються за особисті гроші й тим, що принесуть місцеві жителі.

Відео дня

Після того, як інформація набула розголосу, частину військових перевезли в пункт призначення. При цьому, російські посадові особи вистроїли солдатів і "сфотографували з порожніми коробками сухпайків".

фото golubschool.ru

Як повідомляв УНІАН, десятки культурних і громадських діячів Росії підписали відкритий лист про неприйняття війни проти України. Вони підкреслюють, що люди охоплені жахом через можливість нового витка війни між Росією і Україною.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що на кордонах України налічують 127 тисяч осіб наземного компонента РФ, а з морською та авіаційною компонентою – 147 тисяч російських військових.

Також Резніков заявив, що Росія не сформувала ударних угруповань ні в одному місці, де вони оточили Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: