"Кадирівці", за словами "Цезаря", просто нікчеми / фото Voa News

Заступник командира Легіону "Свобода Росії" з військово-цивільного співробітництва з позивним "Цезар" в інтерв'ю УНІАН розповів, що "кадирівці" перед початком повномасштабного вторгнення в Чечні проводили так звані "контртерористичні заходи", на яких замість військової підготовки займалися шашликами і вирізанням баранів.

"Я вам відкрию "страшну військову таємницю" - ще до повномасштабного вторгнення в Україну на території Чечні проводилися якісь контртерористичні заходи. Так ось, в цих заходах нібито брали участь "кадирівці". Але насправді в них брали участь російський спецназ і десантники. І ось ці російські десантники і спецназ ходили в гори, підривалися...", - сказав "Цезар".

А "кадирівці", за словами "Цезаря", переходили через сусідню гору, різали баранчика, тиждень смажили шашлики, потім поверталися, закривали собі БРки (бойові розпорядження) і отримували гроші.

"Їм дуже довго створювали імідж диких, легендарних, непереможних воїнів. Але це - табун клоунів, табун нікчемних баранів. Вони навіть Пригожина злякалися, що говорити про більш серйозно налаштованих людей?", - додав представник Легіону "Свобода Росії".

Також він прогнозує, що різні приватні військові компанії в Росії будуть між собою конкурувати і це призведе до громадянської війни всередині РФ.

"Їх не одна, їх вже десятки різного калібру. Все це розростається по регіонах. І в певний момент, коли вертикаль влади впаде, вони влаштують...є таке старе російське слово "замятня". Це громадянська війна. Ось вони будуть "м'яти" один одного, а ми підключимося", - сказав "Цезар".

Tik-Tok війська Кадирова - останні новини 

У 2022 році Служба безпеки України отримала доступ до телефону одного з "кадирівців", який приїхав на війну в Україну, і знайшла в ньому багато дублів з постановочними пострілами РПГ у нібито "масштабній" битві. Тоді замість боїв з українськими захисниками ці "піхотинці Путіна" героїчно "воювали" з соснами в лісах Луганщини.

Рамзан Кадиров показував відео, на якому "кадирівці" нібито героїчно ведуть бій з українськими захисниками. Але відео було знято в Білгородській області.

Вас також можуть зацікавити новини: