У Челябінській області чиновники ховають каналізаційні стоки /фото dvhab.ru

Чиновники в Челябінській області дозволили побудувати селище, але забули про інфраструктуру. Тепер всі каналізаційні стоки "ховають" за місцевою птахофабрикою біля кладовища.

Відповідне відео оприлюднив Telegram-каналі Mash.

"Елітне селище Рощино знаходиться в мальовничому місці біля річки Зюзелга та Ужівського бору. У 90-х там стояло всього кілька будинків, але адміністрація вирішила заробити на пейзажах: селище наповнили багатоповерхівки. Тільки про інфраструктуру не подумали: фекалії з каналізації зливали прямо в річку. Через це в реліктовому бору зіпсувався грунт та померли дерева", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ Росії "нервові" робітники побили бабусю через зауваження: інцидент потрапив на відеоВ результаті Мінекології РФ у 2018 році вимагав розв'язати питання з каналізацією та забрудненням річки й дали на це півроку.

"Якийсь час на вимоги забивали, поки нещодавно знову не піднявся шум - пригрозили перевіркою. Асенізатори включили турборежим і тепер працюють цілодобово коштом бюджету. Нечистоти ховають за місцевою птахофабрикою й недалеко від кладовища в надії, що ніхто не помітить, проблема вирішиться сама", - зазначено в повідомленні.

Як раніше повідомляв УНІАН, якутський скульптор Михайло Боппосов, який прославився "гнойовою творчістю", зліпив до нового 2020 року величезний новорічний Щур, присвячену символу прийдешнього року - білому щуру.

Вас також можуть зацікавити новини: