Пацієнтка стверджує, що в Челябінську потрапила до п'яного невролога / фото depositphotos.com

У російському місті Челябінськ пацієнтка довго не могла потрапити до лікаря-невролога, хоча і була записана на прийом, а потім зрозуміла, що медик нібито була в нетверезому стані.

Інцидент стався в поліклініці за адресою вул. Каслінська, 60а, повідомив Telegram-канал "Челябинск №1", посилаючись на слова пацієнтки.

Пацієнтка також поділилася, що невролог її не оглянула і при цьому призначила ліки.

"...Була записана на 9:00 до невролога Ананінай І.Ю., кабінет 407, але потрапила до лікаря через дві години, оскільки вона періодично закривалася у себе в кабінеті. Зайшла я до неї сказавши, що поспішаю, тоді вона мене впустила. Я була шокована: лікар була напідпитку!" – стверджує жінка.

Читайте такожУ Росії медсестра побила школяра за відмову від ін'єкціїЗа словами пацієнтки, лікар без огляду призначила хондропротектор. Після інциденту жінка поскаржилася на невролога завідуючій поліклінікою, і її відправили до іншого медика і пообіцяли у всьому розібратися.

Частина діалогу між неврологом і пацієнткою: 

Лікар: "Хочете жити нормально?";

Пацієнтка: "Угу";

Лікар: "Скільки дітей у вас";

Пацієнтка: "Два";

Лікар: "Що да?";

Пацієнтка: "Два".

Раніше стало відомо, що в Чорногорську в одній з поліклінік лікар рекомендував пацієнтам лікуватися народними методами, зокрема, "мертвою водою" і "кабачковою стравою", а також радив не митися.

Вас також можуть зацікавити новини: