За версією МВС, підліток був п'яний і сам спровокував конфлікт / скріншот

У Росії поліцейський після скарги на гучну музику душив підлітка і погрожував йому вбивством.

Читайте такожУ центрі Москви молодь влаштувала прилюдну сексуальну оргію, радіючи послабленню карантину (фото, відео 18+)Відеозапис конфлікту опублікували в Telegram-каналі «ПП Краснодар».

«Слухали голосно музику, хтось викликав поліцейських. В результаті один з них ледь не задушив хлопця. Зараз він у лікарні. Вчора до нього приїжджав поліцейський і наполягав на тому, щоб підписав документ, в якому сказано, що він чинив опір», – наголошується в повідомленні.

На відео видно, як співробітник МВС кидає підлітка на підлогу, матюкається і вимагає пред'явити документи. Хлопець запитує, на якій підставі він повинен пред'являти їх, але поліцейський ігнорує питання. На задньому плані плаче дівчина і просить відпустити хлопця.

«Я тебе зараз в****, і ти здохнеш», – пригрозив чоловік підлітку.

В ГУ МВС Росії по Краснодарському краю заявили, що напередодні конфлікту мешканка Темрюкського району зателефонувала в чергову частину і поскаржилася, що з сусідньої квартири доноситься шум, з вікна летять «різні предмети», а на сходовому майданчику є сліди крові.

Співробітники патрульно-постової служби, які прибули на місце, побачили в під'їзді молодого чоловіка і попросили пред'явити документи, у відповідь хлопець запропонував поліцейським зайти у квартиру. У приміщенні були інші молоді люди, яких також попросили пред'явити документи, щоб уточнити обставини виникнення на сходовому майданчику слідів крові».

За версією МВС, в цей час в квартиру зайшов п'яний молодий чоловік, який нібито і спровокував конфлікт.

Раніше УНІАН писав, як в Росії жінка побила в ліфті маленьку дівчинку.