Говорячи про "звірства" військових, жінка помітно нервувала і плуталася в думках / скріншот з відео

Окупанти та сепаратисти, які продовжують вихваляти "руський мір", представили чергове творіння - фейк у дусі "розп'ятого хлопчика". Цього разу своїми фантазіями поділилася Тетяна Семенюк, яка називає себе ветераном ополчення самопроголошеної "ЛНР".

Фрагмент відео, на якому сепаратистка розповідає про вигадані "звірства" українських військових, з'явився в Telegram-каналі "Анатолій Штірліц".

Так, на YouTube з'явилося відео від окупантів, яке отримало помпезну назву "краще в полон не потрапляти". У ньому сепаратистка Семенюк протягом восьми хвилин розповідає про те, які "жахи" вона нібито бачила, воюючи проти України. Одна з історій, як відзначили в мережі, заслуговує Оскара і явно мітить на роль головного конкурента фейка про "розп'ятого хлопчика".

За словами сепаратистки, українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату. 

"Виходить, що дівчині вставили гранату... і запінили. Дівчину довелося саперам розмінувати, наш хлопець з відділення це робив", - завила на камеру жінка, яка воювала за бойовиків-окупантів.

Читайте також"Втратив" штани, критикуючи Путіна: Жириновський добряче осоромився в ефірі росТБ (відео)Лікарі, за словами Семенюк, відмовилися допомогти дівчині. Тому якомусь хлопцеві з угруповання сепаратистів довелося виконати "ювелірну роботу" і рятувати нібито заміновану постраждалу.

Свою фейкову розповідь сепаратистка намагалася подати з максимально серйозним виглядом. Однак вона все одно плуталася в історії та помітно нервувала. 

У коментарях користувачі насміхаються над фантазією жінки. Фейк від окупантів не оцінили - чергова історія виставила сепаратистів посміховиськом. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що переплюнути фейк про "розп'ятого хлопчика" намагалася пропагандистка Скабєєва.  Вона завзято стверджувала, що на Донбас йдуть "колони українських гомосексуалістів".

Також вас можуть зацікавити новини: