Представник ЛГБТ-спільноти в Києві / фото УНІАН

Головна російська пропагандистка, ведуча телеканалу "Росія 1" Ольга Скабеєва розповсюдила новий фейк, який за своєю абсурдністю переплюнув історію про нібито "розіп'ятого хлопчика" в Слов'янську.

Так, у прямому ефірі вона заявила, що президент України Володимир Зеленський нібито за наказом президента США Джо Байдена відправив на Донбас «колони українських гомосексуалістів».

"Гей-паради вриваються на схід України і це не жарт, і не якась сенсація з нашого, як ви могли подумати, боку. Американська рада з деокупації, все дуже серйозно, порадила Зеленському провести гей-парад на Донбасі. Там же на Донбасі більше немає проблем ніяких? Порадив особисто Байден. Байден порадив провести на Донбасі гомосексуальну ходу. Без агентства США з міжнародного розвитку подібна гей-атака, або гей-ініціатива на Донбасі була б неможлива. Тепер американці дали зелене світло. На Донбас відправляються колони українських гомосексуалістів. Неясним залишається один момент. Яким місцем вперед підуть всі ці ЛГБТ-активісти. Скоро побачимо", - заявила вона.

Відео дня

Вас також можуть зацікавити новини: