Захарова про плани перейменувати РФ на Московію - наш "бункерний" мав рацію / фото getty images

У Кремлі розпочалася справжня істерика у зв'язку з пропозицією українського суспільства перейменувати Російську Федерацію на Московію. 

Зазначимо, що раніше українці зареєстрували відповідну петицію на сайті президента України Володимира Зеленського. Вже сьогодні він ініціював більш ретельний розгляд цього питання з боку Кабміну, й цим, судячи з усього, "зачепив" особисті почуття речника МЗС РФ Марії Захарової. 

"Бункерний кожен день доводить нашу правоту. Ось ще одне свідчення спроби створення з України "анти-Росії", - заявила Захарова в Telegram.

Відео дня

Нагадаємо, Володимир Путін побудував для себе мережу з бункерів на території Росії, як нещодавно з'ясувалося в розслідуванні ЗМІ. Саме тому його називають "бункерним дідом".

Також своє обурення з цього приводу висловив заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв у Telegram

"Ну що тут сказати... Наша відповідь? Ні, звичайно, не Хо****дія. І вже тим більше не Малоросія. Тільки Schweinisch Bandera-Reich. Exakt!", - здивував Медведєв своїм "потоком свідомості". 

Зеленський підтримав петицію про перейменування РФ на Московію

Нагадаємо, що 23 листопада 2022 року на сайті президента України з'явилася петиція громадян з пропозицією перейменувати Російську Федерацію на Московію. У документі наголошується, що саме ця назва - історично правильна для нинішньої РФ. 

Вже вранці 11 березня стало відомо, що ініціатива набрала понад 25 тисяч підписів. У зв'язку з чим, гарант України особисто доручив прем'єр-міністру країни Денису Шмигалю розглянути цю пропозицію і тим самим підтримав українців. 

Вас також можуть зацікавити новини: