Знайдений мертвим колишній топ-менеджер Лукойлу Олександр Суботін / фото ua.depositphotos.com

Колишній топ-менеджер "Лукойлу" мільярдер Олександр Суботін помер у Митіщах, імовірно, після антипохмільного сеансу з шаманами.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, шаман і його дружина приймали клієнтів у звичайному приватному будинку, пропонуючи їм "лікування" отруйною жабою.

"Робили надріз на шкірі, капали туди отруту жаби - і після блювоти пацієнту нібито ставало краще. Ще викликали духів, приносили в жертву звірів і купали заблудших у крові півнів", - зазначає видання.

Відео дня

Mash стверджує, що Суботін сім'ю шамана знав давно й регулярно користувався їхніми послугами.

"І ось прийшов до них у черговий раз - лікувати похмілля. Раптово йому стало недобре - заболіло серце. Господар вирішив не викликати швидку, дав корвалол і уклав бізнесмена спати в підвал. Там чоловік і помер. Поліції, що приїхала подружжя шаманів сказало, що з померлим просто дружили", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що офіційних підтверджень цієї інформації поки не надходило. Олександр Суботін - колишній член правління ТОВ "Торговий дім Лукойл" і рідний брат екс-віце-президента "Лукойлу" Валерія Суботіна.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну загадковим чином загинули кілька російських олігархів.

Так, в кінці лютого під Санкт-Петербургом в елітному котеджному селищі Ленінське був знайдений мертвим заступник генерального директора Єдиного розрахункового центру "Газпрому" з корпоративної безпеки 61-річний Олександр Тюляков.

18 квітня в московській квартирі знайшли вбитими 51-річного колишнього віце-президента "Газпромбанку" Владислава Аваєва, його 47-річну дружину Олену та 13-річну доньку Марію. За попередньою версією поліції, Аваєв застрелив дружину і доньку, а потім убив себе.

21 квітня з'явилася інформація, що в курортному іспанському місті Льорет-де-Мар знайшли мертвим колишнього топ-менеджера "Новатек" Сергія Протосеню, а також його дружину і доньку.

Вас також можуть зацікавити новини: