Екрани ноутбуків "лопаються" при абсолютно нормальному використанні / фото - REUTERS

Власники нових ноутбуків від Apple почали масово скаржитися на тріщини, які самі по собі з'являються на екранах. Користувачі стверджують, що в MacBook без будь-якої причини "лопається" скло.

Про скарги користувачів повідомляє видання ixbt.

Так, власники ноутбуків від "яблучної" корпорації масово пишуть в мережі про те, що на їх техніці з'являються тріщини. Проблема торкнулася користувачів, які придбали MacBook Air і MacBook Pro на основі Apple M1.

Відео дня

Відзначається, що екрани ноутбуків "лопаються" при абсолютно нормальному використанні. Багато власників техніки зверталися в компанію Apple зі скаргами на раптові проблеми, деяким пощастило і їх гаджети ремонтували або замінювали безкоштовно.

Читайте такожЕйнштейн мав рацію: науковці вперше побачили світло з-за чорної діриОднак іншим власникам пощастило не так сильно. Корпорація не завжди погоджувалася усувати проблему, натомість виставляла своїм клієнтам чималі рахунки за ремонт.

"У мене Macbook Pro M1. Купив у березні 2021 року. Вчора вранці відкрив і виявив тріщини на екрані. Я зв'язався з Apple і був змушений заплатити 570 фунтів стерлінгів авансом, щоб вони відремонтували його. Я сказав їм, що нічого не робив, щоб пошкодити екран, але вони відповіли, що рішення про пошкодження приймуть, і в разі моєї провини я втрачу свої гроші", - розповів один з незадоволених власників техніки.

Обурення ростуть, тому в офіційній спільноті Apple та на Reddit вже з'явилися гілки з обговореннями. У них користувачі розповідають, що вони помічали тріщини на своїх ноутбуках після того, як закривали або відкривали кришку гаджета. 

Користувачі вже висунули дві можливі причини раптової появи тріщин. Так, екрани можуть "лопатися" через те, що ноутбуки закривали, коли в нижній частині пристрою знаходилося сміття. Для тріщин досить навіть найменшої частинки, яка легко зруйнує скло.

Читайте такожInstagram змін умови користування через дітей: 3 нових правилаДруга причина - занадто слабка рамка екрану. Цілком можливо, що компанія не передбачила всі можливі проблеми, тому ноутбуки гнуться при закритті, відкритті та перенесенні.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що Ілон Маск розкритикував Apple. Зокрема - за рясне використання в їх продукції рідкоземельного кобальту і монополізм.

Також вас можуть зацікавити новини: