Відбулася презентація Apple 2020 / фото REUTERS

У штаб-квартирі Apple в Купертіно пройшла щорічна презентація новинок від Apple.

Сьогодні компанія показала оновлений "розумний" годинник Apple Watch і нові моделі планшетів iPad.

А ось про нові iPhone компанія Apple під час презентації навіть не згадала. Здається, це вперше з 2012 року, коли Apple у вересні не показала новий "Айфон".

Інсайдери також очікували, що Apple покаже перші накладні навушники AirPods Studio і трекер втрачених речей AirTag, але й цього не сталося.

Apple Watch Series 6

З'явилася можливість вимірювання рівня кисню в крові, більш просунуті циферблати, а також три види браслетів. Apple Watch Series 6 працюватиме на процесорі A13, що використаний в iPhone 11, але адаптованому для Apple Watch. Ціна - від $399.

Представлено нові Apple Watch / фото REUTERS

Apple Watch SE

Бюджетна версія годинника без підтримки вимірювання кисню в крові і ЕКГ модуля. Все той же яскравий дисплей і свіжий процесор. Компанія підкреслює, що Apple Watch SE будуть гарні для дітей. Ціна - $279. Дата старту продажів поки не відома.

Читайте такожПрезентація Apple 2020: що представила компанія (відео)

Apple Fitness+

Перший фітнес-сервіс для Apple Watch. Спортивний сервіс відеоуроків за передплатою, в якому буде зібрано велику кількість прикладів занять йогою, танцями, бігом на доріжці й навіть силовими тренуваннями. Обираєте тренування з Fitness+, а годинник сам включає потрібне тренування. Вартість - $9.99 на місяць або $79.99 на рік.

Фото REUTERS

Apple One

Єдина підписка на сервіси компанії. Індивідуальна - $14.95 на місяць за користування Apple Music, TV+, Apple Arcade і iCloud. Сімейна підписка, що дозволяє користуватися сім'ї тими ж сервісами за загальну суму. Версія Premier обійдеться в $29.95 на місяць, але додасть в себе підписки на фітнес-додаток і Apple News.

Фото REUTERS

iPad 8

Бюджетний планшет з підтримкою стилуса 1-го покоління. Процесор А12 Bionic. Дизайн залишився колишнім, але швидкість графіки зросла у два рази. Вартість - від $329.

Фото REUTERS

iPad Air

Оновлений дизайн в стилі iPad Pro. Сканер відбитка пальця в кнопці живлення і роз'єм USB TYPE-C. П'ять нових кольорів, включаючи Rose Gold, Green, Sky Blue. Підтримку фірмової клавіатури теж додали. iPad Air працює на абсолютно новому чіпі A14 Bionic, створеному за допомогою 5 нанометрового процесу. Це дозволило зменшити нагрів пристрою і підвищити його продуктивність. Основна камера від iPad Pro. Автономність близько 10 годин. Ціна - від $599.

Вас також можуть зацікавити інші новини