У Києві сьогодні увімкнуть музичні фонтани / УНІАН

З 1 травня у столиці офіційно відкривається сезон роботи фонтанів після  зимового періоду. Світломузичні фонтани на Майдані Незалежності запрацюють вже сьогодні увечері – о 21:00.

Читайте такожУ Києві через прорив труби утворився 5-метровий фонтан: розлітався асфальт, розбиті машини (відео)

Як повідомляється на офіційному порталі міської влади Києва, столичні фонтани, розташовані у центральній частині міста, працюватимуть з 1 травня й до 30 вересня. Світло-музична вистава відбуватиметься щоденно, окрім понеділка, з 21:00 до 23:00.

Відео дня

«Слід зазначити, що музичний репертуар столичних фонтанів значно розширився. Зокрема, кияни та гості столиці зможуть почути наступні композиції: Джамала, Бумбокс – Злива,  Океан Ельзи – Майже весна, Elvis Presley – A Little Less Conversation, Джамала – 1944, Pianoboy – Кохання, The Hardkiss – Журавлі, Queen – I want to break free, Shirley Bassey – History Repeating та інші», - зазначається у повідомленні.

У КМДА нагадали, що минулого року було проведено реконструкцію фонтанного комплексу, який складається з одного «Великого» та шести «Малих» фонтанів. До цього часу комплекс не функціонував майже три роки.