Козловський пояснив свій виступ у Москві / фото pictame.com/user/nadezhda.ogol

У середу, 9 травня, в московському районі Солнцево на сцені концерту до Дня Перемоги помітили українського поп-співака, заслуженого артиста України Віталія Козловського.

Читайте такожНа концерті в Москві до 9 травня "засвітився" заслужений артист України (фото)

Згодом Козловський прокоментував свою участь у концерті в Москві до Дня Перемоги: він не заперечує своєї участі у ньому. "... Але коли від українців, які живуть у Росії, отримав запрошення виступити на концерті з нагоди Дня Перемоги - після тривалих сумнівів погодився. Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути та з іншої нагоди цього виступу я б собі не дозволив", - запевняє артист.

Відео дня

"... І коли під час концерту отримав записку «Украина, мы тебя любим! Пусть всегда будет мир!" - Я зрозумів, що зробив все правильно", – пояснив Козловський.

Довкола участі Віталія Козловського у концерті в Москві вже розгорівся скандал, соцмережі активно коментують виступ українського співака на території держави-агресора.

"Коли він фотографувався та співав дифірамби Нелі Штепі - всі мовчали. Коли він говорив, що не знає, хто почав війну - всі мовчали. Заспівав на концерті 9.05.2018 у Москві - всі прокинулись... Чому я маю бути в одному "клубі" з ним, Лободою, всякими там Лорак і Повалій, які взагалі "народні"? Може, врешті час почати масштабну ревізію звань та нагород?", - висловила обурення співачка Анастасія Приходько на своїй сторінці у Facebook.

"Віталька пробиває дно", "Чемодан - вокзал - Россия", "Козловський нарешті ти оправдав своє прізвище", "Краще б на передову поїхав і солдатам заспівав, "патріот", "Ганьба!", "Ти в чорному списку", "Запроданець", - пишуть користувачі соцмереж у коментарях під постом Козловського про концерт у Москві.

Як стало відомо "Обозревателю" з власних джерел, виступ на подібному концерті може принести артисту 5-7 тис. доларів. Представники шоу-бізнесу анонімно розповіли - ситуація комічна тим, що Козловський міг виступати безкоштовно. Можливо, виконавець хотів налагодити відносини з російськими продюсерами й отримати таку ж популярність, як й інші "перебіжчики".

При цьому ще в 2017 році в інтерв'ю українським ЗМІ Козловський стверджував, що не виступає в Росії і "зараз не час".