ONUKA оголошуватиме результати глядацького голосування від України на Євробаченні-2018 / фото facebook.com/onuka.official

Цього року результати глядацького голосування від України на Євробаченні оголошуватиме солістка гурту ONUKA Ната Жижченко.

Згідно з інформацією на офіційному сайті конкурсу, Ната буде першою, хто вийде на зв'язок з Лісабоном для оголошення результатів фіналістам. Після неї свої результати оголосять ще 42 країни-учасниці конкурсу.

Читайте такожЕксперт оцінила виступ Melovin на Євробаченні-2018 та розповіла про його "фішку" (відео)

Відео дня

Результати від Білорусі представлятимуть учасники гурту NaviBand - минулорічні представники країни на Євробаченні, які полюбилися українцям після виконання білоруською мовою переможної пісні Джамали "1944". Результати голосування російських глядачів оголошуватиме представниця країни на конкурсі у 2000 році та ведуча Євробачення-2009 у Москві співачка Алсу.

Нагадаємо у минулому році ONUKA виступила у якості запрошеного гостя на у фіналі Євробачення у Києві. Після вибухового перформансу її міні-альбом "Vidlik" потрапив у чарти iTunes кількох європейських країн.

Як повідомляв УНІАН, цьогоріч Україна відкриватиме гранд-фінал Євробачення-2018.