REUTERS

На сьогодні слід очікувати, що сутички між незаконними озброєними формуваннями є не згортанням проекту "Новоросія", а чіткою організацією російських терористичних військ для ведення подальших бойових дій.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час брифінгу заявив в.о. керівника прес-центру Генштабу Владислав Селезньов.

Читайте такожУ великій бійці між бойовиками "ЛНР" і "козаками" загинули 23 людини - РНБО

Відео дня

«Суспільно-політична та гуманітарна обстановка в зоні проведення АТО та районах, що межують з нею, лишається вкрай напруженою через регулярне порушення режиму тиші з боку бойовиків. Враховуючи той факт, що останнім часом жодні перемовини, у тому числі і в «нормандському форматі», ні до чого конкретного не привели та продовжують відтерміновуватись, слід очікувати, що сутички між незаконними озброєними формуваннями є не згортанням проекту "Новоросія", а чіткою організацією російських терористичних військ для ведення подальших бойових дій за наказом єдиного керівництва», - сказав він.

Селезньов також наголосив на тому, що залишається загроза здійснення терактів проти окремих громадян та організацій, які займаються волонтерською діяльністю на користь Збройних сил України.