Ілюстрація REUTERS

Зовсім скоро почнеться останній місяць у році. Багато хто розраховує у грудні реалізувати плани, які відкладалися протягом усього року.

Як попередив відомий астролог Павло Глоба, в грудні кільком знакам Зодіаку прийдеться непросто, також не зайве підготуватися до випробувань. Про це пише "Главред" з посиланням на strana-sovetov.com.

Людям, що народилися під знаком Близнюків в грудні буде складно реалізувати плани щодо стрімкого кар'єрного росту. Слід відкласти свої амбіції на більш сприятливий період.

Відео дня

А ось Стрільцям астролог Павло Глоба радить бути обережним з боргами, кредитами та іншими фінансовими рішеннями: вони мають всі шанси зазнати фіаско в грудні 2018-го. Стрільцям рекомендується вести себе стримано і обережно, грудень буде непростим періодом у житті, потрібно розібратися у своєму житті.

Читайте такожАстролог розповів, чи загрожує Україні початок "великої війни" на морі

Крім того, людям, що народилися під знаком Водолія, останній місяць року обіцяє ризик краху амбітних планів. Однак отриманий досвід буде корисним та стане в нагоді надалі. Все складно буде і на особистому фронті, Водоліїв очікують серйозні конфлікти і розбіжності з близькими людьми.

І нарешті Рибам доведеться вкрай непросто на роботі. У грудні 2018 своїми силами навряд чи вдасться впоратися з поставленими завданнями, тому не варто відмовлятися від допомоги колег.

Як повідомляв УНІАН, астролог розповів про долю Закарпаття.