Жінку з бейджем журналіста на шиї силою вивели з площі \ Аверс

Журналістку телеканалу «Аверс», яка висвітлювала мітинг президента Петра Порошенка поліцейські затримали та силою вивели з мітингу.

На ролику, розміщеному в мережі, видно, як жінку з камерою і бейджом журналіста на шиї силою виводять з площі. Відео опублікував журналіст Євген Куксін на своїй сторінці в соцмережі.

«На мітингу Петра Порошенка в Ковелі затримали журналістку телеканалу Аверс за те, що вона висвітлювала цей же мітинг? За те, що вона просто була присутня на ньому з камерою? На відео видно, що працювала відкрито – оператор, посвідчення і таке інше. Просто подивіться. Бажано декілька разів, Тому що все виглядає так ніби «остаточне прощавай» адресувалося радянській імперії лише для того, щоб російській імперії сказати доброго дня! Ми прийшли до вас своїми шляхом!», – написав Куксін.

Відео дня

Читайте такожЖурналіст розповів, хто зірвав плакат з незручним запитанням на мітингу Порошенка в Чернігові

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що студентів кафедри військової підготовки ЛНТУ готуються звозити до Ковеля, вочевидь, для масовки на зустріч президента Петра Порошенка. Студентів звільняють від пар.  Про це на своїй сторінці у мережі написав один із студентів Антон Романюк. Хлопець опублікував скріншот повідомлення від командира відділення.

Окрім того, на зустріч з Петром Порошенком в Ковелі примусово стягували студентів Ковельського промислово-економічного коледжу. «Відкосити не вийде, бо все йде по списку і перевірятиме ректор», – погрожували студентам.