Названо найбагатші знаки Зодіаку / фото rabstol.net

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку вирізняються умінням заробити, примножити і зберегти свій капітал.

До рейтингу увійшла шістка найпрактичніших знаків Зодіаку на думку астрологів, пише Styler.

№6 Лев

Відео дня

Шістку багатіїв замикають Леви. Їм не потрібні гроші, їм потрібні можливості, які вони надають. А для Лева найголовніше - пускати всім пил в очі. Вони повинні завжди мати вигляд, як багатії: живуть у престижному районі міста, обід - тільки в найкращому ресторані, одягаються за останніми трендами сезону (часто це лише показуха). Леву важливо стати своїм у суспільстві багатіїв, що дасть їм можливість заробити на хлібець з чорною ікрою.

№5 Рак

Рак - рідкісний скупердяй. Якщо запитати у цього представника стихії води, навіщо йому стільки грошей, Рак доволі раціонально відповість: "Мені треба!" І ніхто ніколи не дізнається, навіщо Раку гроші, оскільки свої витрати він не афішує й багатством вихвалятися не любить. І тільки коли його скарбничка лопається по швах, вони здатні пожертвувати що-небудь бідним родичам. Але це так, щоб всі знали, який він щедрий і благородний.

Читайте такожГороскоп на весну-літо 2019: астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить

№4 Овен

Вони люблять ризикувати. А великі гроші люблять тих, хто любить ризик. Саме тому Овен та великі гроші часто ще в ранній юності укладають міцний союз, щоб жити розкошуючи, поки смерть не розлучить їх. А ось тут і починаються веселощі: спадкоємців у них багато, а ось заповіту вони ніколи не залишають.

№ 3 Козеріг

Щоб розбагатіти, потрібно або більше заробляти, або менше витрачати. Секрет Козерогів полягає в тому, що вони досягли досконалості й в тому, й у іншому. Заробляють вони абсолютно фанатично і не витрачають майже нічого. Ну, а сенс, який сенс витрачати гроші на дурниці, якщо їх можна витратити на навчання, наприклад. Яке допоможе ще більше заробити.

№ 2 Скорпіон

Ці представники стихії Вогню дуже люблять гроші та ненавидять програвати. Заради грошей і місця на життєвому призовому п'єдесталі вони безжально підуть по головах конкурентів і будуть перекушувати чужі хребти, регочучи при цьому. Зі Скорпіонами потрібно бути завжди напоготові.

№ 1 Діва

Перше місце й золоту медаль отримують Діви - ці головні зодіакальні аскети. Статистика говорить, що в списках найбагатших людей світу найбільше представників саме цього знаку. Діви - це ті самі мільярдери, які все життя ходять у джинсах за 20 баксів, тому що "ну а що такого, нормальні джинси".