Додаткова сесія відбудеться з 26 червня по 12 липня / фото УНІАН

На інформаційних сторінках учасників у п'ятницю, 14 червня, розміщені результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, літератури, математики та фізики.

Про це повідомляє прес-служба Українського центру якості освіти.

Читайте такожПонад 50 тисяч абітурієнтів провалили ЗНО з української мови та літератури (відео)

Відео дня

Абітурієнтам пропонується завантажити карти результатів та скан-копії бланків відповідей з цих предметів. У разі виникнення сумнівів у правильності встановлення результату, учасник зовнішнього незалежного оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі в Український центр оцінювання якості освіти.

Апеляційні заяви за результатами ЗНО можна подавати протягом п'яти календарних днів з дня офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета, враховуючи день оголошення.

Нагадаємо, інформація про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року.

Додаткова сесія для тих, хто з поважних причин не встиг пройти ЗНО, відбудеться у період з 26 червня по 12 липня за окремо затвердженим графіком.