Суд заарештував лісника, який на Житомирщині підстрелив 12-річного хлопця / фото УНИАН

Суд узяв під варту лісника, який на Житомирщині поранив з вогнепальної зброї 12-річного підлітка

Про це УНІАН сьогодні повідомили у Хмельницькому міськрайонному суді, який і виніс відповідну ухвалу.

«Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без можливості внесення застави 49-річному мешканцю Житомирської області, який підозрюється у незаконному придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї та набоїв та  замаху на вбивство малолітнього», - йдеться в ухвалі суду.

Відео дня

Читайте такожПід Одесою затримали чоловіка, який підстрелив нардепа від БПП (фото)

Чоловік підозрюється в тому, що на горищі будинку, де проживає його матір, знайшов нарізну вогнепальну зброю марки "ТОЗ-8" та набої до неї. Маючи при цьому можливість добровільно їх здати правоохоронцям, чоловік незаконно переніс їх додому, де і  зберігав."Підозрюваний зарядив рушницю, знаючи та розуміючи, що по траєкторії пострілу знаходиться домогосподарство потерпілих, здійснив постріл в їх напрямку, внаслідок чого куля влучила у малолітнього, спричинивши непроникаюче вогнепальне поранення лівої половини грудної клітки. Хлопчик залишився живим", - йдеться у рішенні суду.

Чоловікові загрожує від 10 до 15 років тюрми або ж довічне позбавлення волі.

Як повідомили УНІАН,  на Житомирщині прооперували 12-річного підлітка, якого з мисливської рушниці підстрелив сусід. У с. П’ятка Чуднівського району Житомирщини 12 червня місцевий житель, працівник лісового господарства, на території свого домоволодіння вистрелив з дрібнокаліберної рушниці. Як виявилось згодом, він влучив у сусідського підлітка, який перебував на своєму подвір’ї.