Покупець придбав щоденник 11 серпня / Kyiv LIVE

У мережі гіпермаркетів Metro заявили, що скандальний щоденник із картою України без Криму, придбаний чоловіком у Києві 11 серпня, до магазину принесла "третя особа". 

Читайте такожВ окупованому Криму підняли український прапор (фото, відео)

Про це повідомили у прес-службі "МЕТРО Кеш енд Кері Україна". "Згідно з попередніми результатами внутрішнього розслідування, що проводиться наразі службою безпеки компанії "МЕТРО Кеш енд Кері Україна", встановлено, що цей щоденник був принесений до ТЦ Metro ззовні третьою особою та виставлений на полицю до інших щоденників даного виробника. Через 30 хвилин після цього клієнт придбав даний щоденник", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

"Повідомляємо, що цей товар було вилучено з продажів всіх ТЦ Metro ще 15.07.2019 – одразу після того, як ми отримали перше повідомлення стосовно нього від клієнта. Згідно з офіційною інформацією компанії "Папірус", що є виробником та постачальником цього товару, з моменту виявлення цих щоденників, а саме близько місяця тому, виробництво їх припинено і поставок у жоден ТЦ Metro не відбувалося", - додали у мережі гіпермаркетів.

Раніше в соцмережі з'явилася інформація та фотодоказ, що у столичному супермаркеті Metro продають школярам щоденники з картою України без Криму.