Провалля в серці столиці утворилося напередодні / фото УНІАН

У Києві після прориву труби, що стався напередодні, розкопали майже по всій довжині вулицю Саксаганського. Все це, за словами ремонтників, аварійна ділянка.

Про це повідомляє ТСН

Читайте такожПоїзди до Києва затримуються в дорозі на кілька годин через крадіжку кабелів

Відео дня

Комунальники частково копають землю вручну, оскільки під землею пролягають високовольтні кабелі, й оперувати екскаватором небезпечно.

Вони зазначають, що намагатимуться полагодити провалля за два дні. Всі будинки довкола перевели на резервні лінії, тому проблем з опаленням або подачею води немає.

"Зараз будинки з теплом, вони переключені на іншу мережу. Єдина серйозна проблема – це з трафіком. Тому працюємо цілодобово, якомога швидше треба виконати роботи, орієнтовно термін закінчення – п’ятниця", – розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

У години пік в районі вулиць Саксаганського та Шота Руставелі великі затори, рух громадського транспорту пустили в об’їзд аварійної ділянки. 

Як повідомляв УНІАН, 6 листопада на перетині вулиць Саксаганського та Шота Руставелі прорвало тепломережу. В результаті інциденту потоки гарячої води хлинули на проїжджу частину. В яму, що утворилася посеред проїжджої частини, втрапили два автомобілі.