Для припинення конфлікту застосували сльозогінний газ / lb.ua

У будівлі суду на столичному Печерську сталася сутичка, поліція затримала п'ятьох осіб.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, сьогодні під час судового засідання у приміщенні суду на вулиці Московській відбувалася сутичка між представниками релігійної організації та працівниками суду.

Читайте такожНе поділили церкву: на Житомирщині між вірянами двох конфесій виникла суперечка через храмЗа попередньою інформацією, група осіб розбила скляні двері в будівлі суду та намагалася потрапити на засідання, у результаті чого сталася сутичка з представниками суду.

Зазначається, що для припинення конфлікту працівники поліції застосували сльозогінний газ.

П’ятьох активних учасників події правоохоронці доставили до управління поліції, де встановлюють їх анкетні дані та відбирають пояснення.

«Подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після перевірки буде надана правова оцінка діям учасників інциденту», – зазначають в поліції.

Як пише Lb.ua, інцидент стався в будівлі Шостого апеляційного адміністративного суду в Києві. На засідання суду намагалися прорватися прихильники колишнього предстоятеля Київського патріархату Філарета (Денисенка).

Як повідомляв УНІАН, у Києві в суді сталася бійка через Бандеру й Шухевича.