Сестра Статник запевнила, що жодного дзвінка не було \ УНІАН

Бортпровідниця Міжнародних авіаліній України Катерина Статник не дзвонила рідним з борту рейсу Тегеран-Київ і не говорила про обстріл.

Читайте такожНесуть квіти і плачуть: в "Борисполі" колеги загиблого в Ірані екіпажу вшанували його пам'ять (фоторепортаж)

Про це повідомляє ВВС Україна з посиланням на старшу сестру стюардеси Ольгу, передає ТСН. Про те, що борпровідниця нібито по телефону говорила сім'ї про те, що літак зазнав обстрілу, з посиланням на джерела писали "Таврійські вісті". Ця фейкова стаття досі є на сайті.

Відео дня

Сестра Статник запевнила, що жодного дзвінка не було. "Вона нікому не дзвонила. Це все дурниці. Я лише сподіваюся, що все відбулося швидко і вона нічого не відчула", - додала Ольга.

За її словами, у їхнього батька проблеми з серцем. Мати дізналася про авіакатастрофу з новин. "Цей ранок, я не забуду ніколи. Ми її дуже любили. Я так боялася її втратити. Напишіть про це, нехай всі знають. Вона була такою доброю, вона - просто ангел. Я не вірю в те, що сталося", - підсумувала сестра загиблої.

Як повідомляв УНІАН, вранці 8 січня у столиці Ірану Тегерані розбився український пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс Тегеран-Київ. На борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, ніхто не вижив. Всі 9 членів екіпажу, а також 2 пасажирибули громадянами України.