До продуктового набору входитиме найнеобхідніше: хліб, крупи, олія, молочні та м’ясні продукти, солодощі, овочі, фрукти, а також засоби особистої гігієни

Сервіс доставки продуктів Zakaz.ua у квітні долучається до соціальної ініціативи Департаменту соціальної політики КМДА, яка покликана забезпечити товарами першої необхідності найбільш вразливих киян, зокрема людей літнього віку та людей з обмеженими можливостями. Компанія запрошує долучитись до ініціативи усіх охочих.

Як повідомляється на сторінці Facebook компанії, на доставку 1000 продуктових наборів для людей, котрі перебувають у зоні ризику, буде виділено мільйон гривень. До продуктового набору входитиме найнеобхідніше: хліб, крупи, олія, молочні та м’ясні продукти, солодощі, овочі, фрукти, а також засоби особистої гігієни.

Мета акції – убезпечити найбільш вразливі до захворювання категорії мешканців столиці від зайвого ризику та допомогти їм дотримуватися рекомендацій МОЗ щодо самоізоляції.

Відео дня

“Для багатьох із нас необхідність самоізоляції створює незручності, але є ті, кому ці незручності долати значно складніше. Одинокі люди поважного віку, тяжко хворі, люди з обмеженими можливостями, сьогодні найбільш вразливі, бо кожен похід у магазин для них – це ризик інфекційної хвороби, у тому числі коронавірусу. У таких кризових ситуаціях ми повинні підтримувати одне одного, тож раді взяти на себе невелику частину рутини дідуся чи бабусі. Запрошуємо усіх підтримати тих, хто зараз потребує цього найбільше”, – коментує CEO Zakaz.ua Андрій Курський. 

«Чудово, що бізнес проявляє ініціативу та готовий допомагати не словом, а ділом! Ми готові активно сприяти цій програмі, адже маємо в Києві дуже багато людей, які сьогодні, як ніколи, потребують підтримки. Такі благодійні акції дозволяють не лише допомогти із продуктами першої необхідності малозабезпеченим та одиноким людей поважного віку, а й додати їм впевненості  у завтрашньому дні!» – говорить представник Київського волонтерського штабу у протидії COVID-19 Ігор Ліскі.

Zakaz.ua – лідер на ринку доставки продуктів харчування в Україні, яка надає послуги замовлення та доставки від найбільших роздрібних продуктових мереж.

Читайте також: