Зайцева і Дронов отримали по 10 років в'язниці \ фото УНІАН

Через карантин засідання Київського райсуду Харкова пройде в режимі відеоконференції з Верховним судом з розгляду касаційних скарг Олени Зайцевої та Геннадія Дронова у справі про резонансну ДТП в центрі Харкова.

Читайте такожЖахлива ДТП у Харкові: Верховний суд прийняв до розгляду касацію Дронова

Як повідомили в Київському райсуді Харкова, призначені на 3 квітня в режимі відеоконференції з Верховним судом розгляди касаційних скарг захисників засуджених Олени Зайцевої та Геннадія Дронова пройдуть без представників ЗМІ та осіб, які не є учасниками процесу. "Ці обмеження обумовлені карантинними вимогами", - відзначили в суді.

Відео дня

У прес-службі суду зазначили, що в залу судових засідань будуть допущені потерпілі, їхны представники,захисники, цивільні позивачі та цивільні відповідачі.

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в Харкові в результаті зіткнення Lexus під керуванням Олени Зайцевої і Volkswagen Геннадія Дронова, автомобіль дівчини відкинуло на натовп пішоходів, які переходили дорогу на зелене світло. На місці загинуло п'ятеро людей, ще одна жінка померла в лікарні, ще шість осіб постраждали.

26 лютого 2019 року Київський райсуд Харкова визнав обох водіїв винними в ДТП і призначив їм по 10 років позбавлення волі і відшкодування компенсації сім'ям загиблих і постраждалих у розмірі 3 млн грн. Апеляційний суд залишив вирок в силі. Зайцеву етапували до виправного центру у Дніпропетровській області, Дронова - в колонію в Полтавській області.