Скриншот

При цьому своє ім'я він не приховував, стверджує брат затриманого Олександр, передає ТСН.

"Його затримали за адмінпорушення - він порушив ПДР, за це був зупинений. Він сказав, ким є, за це його доставили до відділку. Якщо б його не було в базі, то справа закінчилася б штрафом", - розповів Олександр.

Читайте такожГеращенко заявив про підготовку клопотання до суду про арешт пасинка Фірташа Калиновського без можливості застави

Відео дня

При цьому він спростував, що його брат нібито міг перебувати під впливом наркотичних речовин, назвавши цю інформацію нісенітницею.

Справа, за якою Сергій перебуває в розшуку, досі відкрита, каже Олександр Калиновський. "Є факт кримінальної справи. Далі будуть проводитися слідчі дії. Все повинно вирішуватися в рамках законодавства", - прокоментував брат затриманого.

Нагадаємо, що Калиновського оголосили в міжнародний розшук після того, як він зник з приватної клініки, де лікувався після ДТП. Калиновський у травні 2007 року на спортивному "BMW" на величезній швидкості врізався у припарковані "Жигулі". Унаслідок цього загинув прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський.

Сьогодні вночі колишнього пасинка українського олігарха Дмитра Фірташа Сергія Калиновського затримали в Дарницькому районі Києва на Porsche Cayenne.