поезд hyundai / trainpix.org/photo/43997

Згідно з повідомленням Державної служби з надзвичайних ситуацій, 18 січня о 18:25 у Дніпропетровській області на перегоні Железнякове - П'ятихатки з-за несправності тягового обладнання сталася вимушена зупинка швидкісного поїзда №731 сполученням Запоріжжя – Київ, в якому знаходилося 534 пасажири.

"В 00:33 19 січня електровозом відправлений поїзд до станції П'ятихатки. У 1:50 прибули потягом Hyundai пасажири відправлені в місто Київ. Затримка руху склала 7 годин 20 хвилин", - повідомляє ДСНС.

У той же час в прес-службі "Укрзалізниці" зазначили, що зупинка поїзда сталася внаслідок впливу низьких температур на систему живлення поїзда.

Відео дня

Читайте такожУ п'яти областях через різке погіршення погоди обмежили рух автотранспорту

"Локомотивна бригада поїзда зробила все можливе для підтримання на належному рівні температурного режиму в салоні поїзда", - підкреслили в прес-службі.

За даними "Укрзалізниці", в столицю поїзд "Інтерсіті+" №731 прибув в 6:11. У зв'язку з цим "Укрзалізниця" приносить вибачення пасажирам за багатогодинну затримку швидкісного поїзда і просить з розумінням поставитися до складнощів у роботі залізничників.