Компанія "Гефест" побудувала 160 тис. кв.м. житлових комплексів за час повномасштабної війни  / фото прес-служби компанії

За два роки війни в Україні будівельна компанія "Гефест" побудувала 160 тис. кв.м. Це 6 нових житлових комплексів на 2300 квартир. Крім того, компанія запустила 2 нових проєкти. Про це розповів СEO компанії "Гефест" Василіс Бумбурас.

"2023 рік був нелегкий, але ми не зупинились ні на один день. Скільки було викликів - стільки рішень ми знайшли. Скільки ще буде їх - стільки ж знайдемо надалі. Це стало можливим завдяки усій команді "Гефест", яка ніколи не здається", - зазначив Бумбурас.

Серед труднощів, які постають перед сьогоднішнім будівельним бізнесом - питання логістики, відсутність стабільності на фінансовому ринку, постійна загроза із-за воєнних дій, відтік кадрів.

Відео дня
Компанія "Гефест" стала не тільки будівельною силою України, але й надійним партнером Одеси / фото прес-служби компанії

"Перед девелоперами всієї країни постають дуже серйозні випробування. І деякі ці випробування не проходять, бо закінчується ресурс. І антикризова стратегія - це найголовніше, що треба мати задля збереження бізнесу і своєї репутації. Це виклик всім забудовникам. І ми його прийняли. Нам є чим пишатися, бо кожного дня напротязі двох років війни ми ані на день не зупиняли будівництво наших об’єктів. Ми зберегли нашим спеціалістам їх робочі місця. Найголовніше - ми дотримуємося своїх зобов’язань перед нашими інвесторами. Продовжуємо інвестувати майданчики в Києві та Одесі. Наші персональні гарантії - це наші здані будинки й ключі від квартир, які отримують люди, навіть у час війни", - підкреслив Василіс Бумбурас.

Компанія "Гефест" стала не тільки будівельною силою, але й надійним партнером для Одеси під час ліквідації наслідків ракетних атак. Експертів компанії активно долучали до усунення пошкоджень будівель, таких як Спасо-Преображенський собор та будинки у Військовому узвозі.

"Такі дії доводять, що соціально відповідальний бізнес будує майбутнє міста та країни, попри усі виклики війни", - додав СЕО компанії.

В планах "Гефест" на наступний 2024 рік здати 100 тис. кв.м. Це 4 житлових комплекси та 1 торговельний центр.

В планах "Гефест" на 2024 рік  - побудувати ще 4 житлові комплекси та торговий центр / фото прес-служби компанії

Про компанію:

1. Під час війни штат співробітників СК "Гефест" залишився стабільним. Компанія зберегла спеціалістам робочі місця.

2. Продовжується одночасне будівництво 11 об’єктів.

3. Компанія будує готель світової мережі Хілтон.

4. За 2022-2023 роки війни вручено ключі від 2300 квартир та запущено 2 нових проєкти.