Фото патрульна поліція Дніпра

Про це Інформатору повідомили в прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Читайте такожУ київських "наливайках" алкоголь продають без чеків та ліцензій (відео)

Відео дня

Вчора на Слобожанському проспекті співробітники правоохоронних органів виявили торговий кіоск, в якому продавали алкоголь без ліцензії. Патрульні вилучили 151 пляшку спиртних напоїв обсягом понад 100 літрів. Вилучене оцінюють у 2700 гривень.

Фото патрульна поліція Дніпра

Також вчора вранці патрульні поліцейські спільно з інспекторами з благоустрою «накрили» павільйон «Пивбуль» на Панікахи. Пиво на розлив там теж продавали без ліцензії на продаж.

Читайте такожАнтиалкогольний рейд: у Харкові закрили 25 "наливайок", вилучили більше тонни спиртного

Як повідомляють правоохоронці, продавець відмовився надати документи. Поліцейські вилучили 12 металевих кег з пивом загальним обсягом близько 500 літрів.

Фото патрульна поліція Дніпра

У Шевченківському районі поліцейські виявили ще один павільйон, де незаконно торгували алкогольними напоями, на вулиці Тополина. Нелегальні спиртні напої вилучено, за фактом вилучення склали протокол.

Сьогодні на вулиці Широкій у районі міської лікарні №20 поліцейські вилучили близько 60 кг нелегального алкоголю в тарі по 5 літрів. Як повідомляють очевидці, кіоск ліквідували через неодноразові заяви місцевих жителів, оскільки тут кілька разів труїлися алкоголем.